Gamersnet Filmhuis #19 | Scary Movie

Het is eindelijk weer tijd voor een nieuw Gamersnet Filmhuis. Michiel is weer terug en deze week zetten hij en Peter de tanden in Scary Movie!

We hebben natuurlijk voor Scary Movie een Audio Commentaar opgenomen, die te beluisteren is als je Patreon-lid bent (GN Vriend-tier en hoger). Op deze manier kun je de film bekijken met ons in je oren! Word nu lid en geniet van extra unieke content van je vrienden van Gamersnet!

Become a Patron!

Volgende week bespreken we Indiana Jones and the Last Crusade!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Filmhuis!

Volg de Gamersnet Podcast ook via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Vriendvandeshow.nl of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerder afleveringen!
GN Filmhuis #18: Iron Man
GN Filmhuis #17: Blade Runner
GN Filmhuis #16: The Prestige
GN Filmhuis #15: American Beauty
GN Filmhuis #14: The Naked Gun
GN Filmhuis #13: Sharknado
GN Filmhuis #12: Grease
GN Filmhuis #11: Assassin’s Creed
GN Filmhuis #10: Pulp Fiction
GN Filmhuis #9: V for Vendetta
GN Filmhuis #8: Robin Hood: Men in Tights
GN Filmhuis #7: Zombieland
GN Filmhuis #6: Batman (1989)
GN Filmhuis #5: The Matrix
GN Filmhuis #4: Police Academy
GN Filmhuis #3: The Goonies
GN Filmhuis #2: Mortal Kombat
GN Filmhuis #1: Flodder

 1.   
  seffen99's avatar

  First off, Erg vermakelijke aflevering heren. En dit format (een film bespreken door er chronologisch doorheen te lopen) luistert erg prettig weg. Uiteraard met de nodige dosis humor 🙂

  Ik kreeg de nodige flashbacks naar Scary Movie, welke ik (rond die periode) menig keer heb gezien. Idd geen hoogvlieger en vooral in die periode een vermakelijke film.

  Een suggestie voor een film om te gaan kijken en te bespreken: Green Room van regisseur Jeremy Saulnier. Deze Amerikaanse regisseur heeft een gave een verhaal in beeld te brengen op de meest ongemakkelijke manier (je wilt soms het liefst wegkijken en gelijkertijd wordt je gezicht continue naar het scherm getrokken. Tel daarbij op dat zijn films veelal bestaan uit protagonisten die de meest menselijke (vaak domme en verkeerde) keuzes maken. Dit resulteert in keiharde oorzaak/gevolg situaties. Deze film (Green Room) met de op veelste jonge leeftijd overleden Anton Yelchin en Patrick Stewart in de rol van zijn leven (eindelijk eens een bad guy) is meer dan de moeite waard om te bekijken en te bespreken.

  Keep up the good work! Nogmaals, het is een erg leuk format Het Gamersnet Filmhuis!

  Groeten Sven

  p.s. ik hoop dat jullie suggesties aannemen van luisteraars die geen petreons van gamersnet zijn?

 2.   
  Petor's avatar

  @seffen99: Hey Sven! Natuurlijk nemen we ook jouw suggesties mee! En enorm bedankt voor de mooie woorden 🙂