Gamersnet Filmhuis #8 | Robin Hood: Men in Tights

Het Gamersnet Filmhuis is weer geopend! Elke week bekijken filmkenner Michiel samen met Peter een film, om deze vervolgens te bespreken! Deze week was het een hell of a job, want we gaan aan de slag met Robin Hood: Men in Tights!

We hebben natuurlijk voor Robin Hood Men in Tights een Audio Commentaar opgenomen, die te beluisteren is als je Patreon-lid bent (GN Vriend-tier en hoger). Op deze manier kun je de film bekijken met ons in je oren! Word nu lid en geniet van extra unieke content van je vrienden van Gamersnet!

Volgende week bespreken we V for Vendetta!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Filmhuis!

Volg de Gamersnet Podcast ook via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerder afleveringen!
GN Filmhuis #7: Zombieland
GN Filmhuis #6: Batman (1989)
GN Filmhuis #5: The Matrix
GN Filmhuis #4: Police Academy
GN Filmhuis #3: The Goodnies
GN Filmhuis #2: Mortal Kombat
GN Filmhuis #1: Flodder

 1.   
  mmx's avatar

  Absoluut een leuke film.Topvermaak .

 2.   
  ChielB's avatar

  We hebben ons absoluut top vermaakt door het samen te bekijken en bespreken. 🙂 Topvermaak voor de film an sich gaat misschien wat ver. 😉

 3.   
  mmx's avatar

  @ChielB: kijk ook eens naar norsmen op netflix zit ook vol humor echt lachen.er staan 3 seizoenen.

 4.   
  mmx's avatar

  Even een tip er is nog zo een film met Mel Brooks als Ceasar dan lig je ook in een deuk.

 5.   
  ChielB's avatar

  @mmx: Dat zijn inderdaad ook heerlijk foute/flauwe films. Er komen denk ik nog wel spoedig meer van dit soort pareltjes voorbij in het Gamersnet Filmhuis. 🙂