Gamersnet Filmhuis #5 | The Matrix

Het Gamersnet Filmhuis is weer geopend! Elke week bekijken filmkenner Michiel samen met Peter een film, om deze vervolgens te bespreken! Deze week is het vooral het jeugdsentiment van Michiel dat spreek met The Matrix!

Ook van The Matrix hebben we een Audio Commentaar opgenomen, die te beluisteren is als je Patreon-lid bent (GN Vriend-tier en hoger). Op deze manier kun je de film bekijken met ons in je oren! Word nu lid en geniet van extra unieke content van je vrienden van Gamersnet!

Volgende week bespreken we Batman (1989)!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Filmhuis!

Volg de Gamersnet Podcast ook via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerder afleveringen!
GN Filmhuis #4: Police Academy
GN Filmhuis #3: The Goodnies
GN Filmhuis #2: Mortal Kombat
GN Filmhuis #1: Flodder

 1.   
  mmx's avatar

  Goeie scifi films

 2.   
  LightFasher's avatar

  , ik kijk uit naar deel 4.

  Ik hoorde Peter af en toe wel veel harder dan Michiel, misschien te dicht op de microfoon?

 3.   
  Petor's avatar

  @LightFasher: Ja, we nemen het nu direct, ieder thuis op. De kwaliteit is dan mooier, maar mixage is dan weer lastiger, een beetje wennen nog, we doen ons best 🙂

 4.   
  LightFasher's avatar

  @Petor: succes iig.