Mooiere vagina’s weer uit The Witcher 3 gehaald, discriminerend

De schede, wat een prachtig ding. Of nou ja, de ene poes is de andere snee niet. Sommige gleuven zijn wat groter dan andere, terwijl sommige kutjes weer wat kleiner zijn. Het maakt ook allemaal niet uit, zelfs een stukje bovenbeen kan een prachtige flamoes opleveren. Maar als je dan een grafische update uitbrengt voor je game, dan kies je natuurlijk wel voor een zo esthetisch mooi mogelijke muis. Of nou ja, dat was de bedoeling met The Witcher 3, want dankzij de laatste update waren er schitterende vulva’s te zien, inclusief strak geschoren landingsbaantjes! We hopen van harte dat je van die mooie pruimen genoten hebt, want ze zijn alweer weg.

Ja, inmiddels zien de vagijnen er weer uit als die van barbiepoppen. Want Kotaku ging vragen stellen… En dan weet je het wel hé. Waarom zijn die kutjes zo esthetisch aantrekkelijk? Is dat niet discriminerend tegen mensen met schrale, droge kutkutten?

Ja nee Kotaku je hebt gelijk, ik zal beloven op Pornhub niet meer naar mooie kutten te kijken en me wat vaker af te masten op mensen met één been of met het syndroom van Down. Ja weet ik veel of dat bestaat, ik kijk nooit naar porno met vrouwen gatver!

 1.   
  rolf1977's avatar

  Goh Peter, ben je nu nog maar de enige die stukjes schrijft voor Gamersnet? Waar is de rest???

 2.   
  Prince's avatar

  Haha goed verhaal

 3.   
  Rolf Maas's avatar

  @rolf1977: De ‘rest’ weet niets van een ‘doorstart’ …..

 4.   
  Petor's avatar

  @Rolf Maas: Omdat ik deze keer de niet lullen maar poetsen-methode hanteer

 5.   
  Rolf Maas's avatar

  @Petor: Bullshit, Peter! En dat weet jij ook dondersgoed.. maanden heeft ‘jouw’ crew op je gewacht! Bericht na bericht en vraag na vraag is aan je gesteld. Je hebt de laatste drie redacteuren laten barsten. Feit dat ik inmiddels een paar weken uit je WhatsApp-groepje ben gestapt en uiteraard niets heb gehoord is typerend voor hoe je met mensen omgaat en jezelf boven de rest stelt. Zo jammer dit… Je denkt alleen maar aan jezelf.

 6.   
  Anoniem-274722774's avatar

  @Rolf Maas: Maak je niet druk. Vergane glorie deze site!

 7.   
  Felis_Rufus's avatar

  @Petor: niet lullen, maar vagina’s. Kotaku pleit trouwens wel voor ook wat lullen in The Witcher.

 8.   
  RLXTR's avatar

  Jeetje

 9.   
  Anoniem-2118937058's avatar

  @Petor: Heerlijk Muskiaans dit. “Nee nee, het probleem ligt niet bij mijn mismanagement, jullie werken gewoon niet hard genoeg.”

 10.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-2118937058: Nee nee, het was feedback naar mezelf, aangezien ik vaker een doorstart wilde maken en dat deelde met de redactie en het dan vervolgens niet deed.

  Daarom ben ik nu gewoon begonnen zonder het te melden, om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Over mismanagement van mijn kant ben ik altijd eerlijk geweest, heb zat fouten gemaakt, zal dat ook vaak genoeg blijven doen.

 11.   
  RLXTR's avatar

  Als ik me er even ongevraagd mee mag bemoeien… Waarom verdelen jullie de verantwoordelijkheden niet wat beter? Peter is een soort artiest, op zijn eigen manier een kunstenaar, maar ook iemand met maar beperkte energie en focus. Van tijd tot tijd heeft hij het kennelijk nodig om af en toe een paar maanden alleen maar te zingen of om op een Caribisch strand te liggen. Zolang anderen het mandaat hebben om ervoor te zorgen dat er, laten we zeggen, in ieder geval twee berichten per week op de site staan. Iemand anders kan de moderatie voor zijn/haar rekening nemen. En weer iemand anders zorgt ervoor dat mogelijke sponsors snel te woord worden gestaan. Ik noem maar iets.
  Dat management en het aansturen van mensen lastig kan zijn is iets waar menig ondernemer al tegenaan is gelopen. De kunst is, om het goed te regelen, ervoor te zorgen dat er voor verschillende scenario’s draaiboeken liggen, durven om dingen waar je minder goed in bent uit handen te geven. Door alle verantwoordelijkheid bij één persoon te houden, zal je bedrijf nooit groter kunnen groeien dan waar die ene persoon energie voor heeft.
  Ga met iedereen die er nog zin in heeft een bakkie doen en maak een plan voor hoe het voor iedereen wel lekker werkt.

 12.   
  Petor's avatar

  @RLXTR: Dat mag altijd hoor! Overigens hebben Rolf en ik het al uitgesproken, nogmaals de “niet lullen maar poetsen”-opmerking was richting mezelf, zeker niet richting redactie. Het punt is dat ik Gamersnet niet meer ga runnen zoals vroeger. Die stress en het geslijm bij uitgevers ga ik niet meer doen, het hoeft ook allemaal niet meer voor het geld. Gewoon voor de hobby.

  In maart zal GN daarom ook een overhaul krijgen, zodat je hele artikelen op de frontpage kunt lezen, op die manier valt de “druk” om een nieuwslijst te vullen weg. Vanaf dat moment is iedereen weer welkom om te schrijven wat hij/zij wilt.

  Tot dat moment schrijf ik af en toe wat om de site een beetje te vullen. Bedankt voor je lieve woorden overigens!

 13.   
  RLXTR's avatar

  @Petor: Goed om te lezen. Ik ben benieuwd!