Goed nieuws! Nintendo al voor 7% Saoedi Arabisch!

Ja kijk, ik ben geen journalist, maar journalist is een vrij beroep en dat maakt het nogal vrij interpretabel en voor je het weet lig je in stukjes in een Turkse ambassade.

Dus… Wat een fan-tas-tisch nieuws! Want het Saoedische Public Investment Fund heeft weer een procentje van Nintendo gekocht, waardoor de teller inmiddels al op 7,08% staat (via VGC)!

Wat een geweldig nieuws! Binnenkort zal Peach dan wel toestemming moeten vragen aan haar beschermheer om te trouwen, maar goed, die vrouw weet toch al jaren geen keuze te maken voor de passende man / koopa. Reizen mag ze binnenkort ook niet meer, maar laten we eerlijk zijn, Super Mario Sunshine was toch al niet één van de beste Mario-games. En wie main’t er nou met Peach in Mario Kart? Dat rijbewijs heeft ze helemaal niet nodig, om nog maar te zwijgen over medische behandelingen, die ze ook niet mag ondergaan, of nou ja, niet zonder toestemming, maar gelukkig is daar Dr. Mario! Die zal vast toestemming geven voor de chemo’s mocht dat nodig zijn!

Goed nieuws dus!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.