NIEUW! Gamersnet Filmhuis #1: Flodder

Het is tijd voor een nieuwe spin-off binnen de Gamersnet Podcast-reeks! Het Gamersnet Filmhuis is geopend en elke week zullen filmkenner Michiel samen met Peter een film bespreken. In de toekomst zullen dit vooral films zijn met een game / geeky-uitstraling, maar het is ontstaan met een discussie over jawel: Flodder! Ga mee terug in de tijd als de heren deze Nederlandse klassieker

Volgende week bespreken Mortal Kombat (1995) en dan zullen we ook een audiocommentaar opnemen, exclusief voor onze leden via Patreon. Daar zijn overigens ook de GN Pin en een GN T-shirt te scoren!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Filmhuis!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  mmx's avatar

  Ik vind flodder nog steeds superleuk.Goed dat jij hier aandacht aan gaat geven Peter.

 2.   
  MaTriXX's avatar

  Aaaah Flodder wat geweldig was dat, de 1e film was super vet, de 2e meeeh, de 3e lekker terug naar wat deel 1 bracht echter wel leuk maar haalde het jammer genoeg niet met deel 1. De serie super leuk en erg triest dat een geweldige acteur op zo`n jonge leeftijd moest overlijden.

  Af en toe nog steeds leuk om naar te kijken.

 3.   
  mmx's avatar

  @MaTriXX: inderdaad de series zijn ook goed.Alleen flodder in Amerika vond ik minder.

 4.   
  rolf1977's avatar

  Ik heb deze nog in de bioscoop gezien. …..