Gamersnet Podcast #182 | Ditmaal met gratis Aftershow!

Peter was zo aan vakantie toe, dat hij vergeten was om de nieuwste Gamersnet Podcast te publiceren voor zijn tripje naar Venetië. Nu is hij terug en om het goed te maken plakken we de Aftershow er deze week gratis en voor niks achter! Leuk he! Rob schuift aan om het jaar in games te bespreken en waar we natuurlijk allemaal naar uitkijken in dit nieuwe jaar! Een bomvolle show waar veel gelachen wordt!

Er staat nog meer content op je te wachten, exclusief via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij en nog veel meer gekkigheid!

Word nu lid! De teller staat nu op:

40

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren