Gamersnet Podcast #185 | Terug van vakantie!

De tank is weer gevuld, we zijn opgeladen en blij dat we weer mogen aanschuiven voor een nieuwe Gamersnet Podcast! Natuurlijk deelt Peter zijn avonturen op Curaçao, maar ook Rob Gas dr Op heeft niet stilgezeten! Een nieuwe baan en heel veel Dumpert!

Natuurlijk is er ook gegamed. Peter heeft op vakantie Pokémon Legends Arceus gespeeld en bij terugkomst veel Jedi: Fallen Order. Rob is aan de slag gegaan met Halo en Dying Light 2! Genoeg te bespreken dus in deze nieuwe aflevering.

Deze week een Aftershow van een half uur! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij en nog veel meer gekkigheid!

Word nu lid! De teller staat nu op:

37

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren