Gamersnet Filmhuis #2 | Mortal Kombat (1995)

Het Gamersnet Filmhuis is weer geopend! Elke week zullen filmkenner Michiel samen met Peter een film bespreken. Deze week is het tijd voor een film waarvan Peter dacht dat die best goed was. Dat is niet het geval. Mortal Kombat (1995) was een hel om doorheen te komen, maar gelukkig is dat voer voor hilariteit en veel sarcasme.

De heren hebben ook een Audio Commentaar opgenomen, die te beluisteren is als je Patreon-lid bent (GN Vriend-tier en hoger), zodat je de film kunt bekijken met de heren in je oren! Word nu lid en geniet van extra unieke content van je vrienden van Gamersnet!

Volgende week bespreken we The Goonies!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Filmhuis!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    HuHuHogo's avatar

    Whahaha heb echt hardop meegelachen. Lang geleden ook dat ik MK ooit zag maar ik wist ook niet meer dat het echt zo dramatisch was. 😛 En die foute soundtrack!!

  2.   
    Petor's avatar

    @HuHuHogo: Bedankt voor je toffe reactie! Blij mee 🙂