Gamersnet Filmhuis #7 | Zombieland

Het Gamersnet Filmhuis is weer geopend! Elke week bekijken filmkenner Michiel samen met Peter een film, om deze vervolgens te bespreken! Het was weer de beurt aan Michiel die ervoor gekozen heeft om Zombie land te kijken!

We hebben ook voor Zombieland een Audio Commentaar opgenomen, die te beluisteren is als je Patreon-lid bent (GN Vriend-tier en hoger). Op deze manier kun je de film bekijken met ons in je oren! Word nu lid en geniet van extra unieke content van je vrienden van Gamersnet!

Volgende week bespreken we Robin Hood: Men in Tights!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Filmhuis!

Volg de Gamersnet Podcast ook via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerder afleveringen!
GN Filmhuis #6: Batman (1989)
GN Filmhuis #5: The Matrix
GN Filmhuis #4: Police Academy
GN Filmhuis #3: The Goodnies
GN Filmhuis #2: Mortal Kombat
GN Filmhuis #1: Flodder

 1.   
  mmx's avatar

  Toffe films alle twee de delen.

 2.   
  ChielB's avatar

  Double Tap staat inmiddels hoog op de watch list hier. Ik weet dat Peter volgens mij bijna direct na deze Filmhuis aflevering de film heeft aangezet. 🙂

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  Deze vandaag geluisterd en ook weer zo moeten lachen om de vele (foute) grappen. Complimenten voor beide heren. Ik weet nog dat Michiel vroeger ook weleens bij Gamersnet Radio aan schoof en in combinatie met Peter was het toen altijd al 1 grote bende met grappen. Altijd een feest dus ik ben blij dat de chemie nog altijd zo goed is en hoop dat het filmhuis nog heel lang door mag gaan! 😀

 4.   
  ChielB's avatar

  @fantasyfreak: Late reactie maar thnx voor de complimenten! 🙂 Morgenmiddag komt er weer een fout pareltje online. 😉