Gamersnet Filmhuis #12 | Grease

Het is eindelijk weer tijd voor een nieuw Gamersnet Filmhuis. Michiel is weer terug van vakantie en voor zijn onderbreking had Peter Grease als film gekozen. Kortom, we gaan huilen van het lachen met Grease

We hebben natuurlijk voor Grease een Audio Commentaar opgenomen, die te beluisteren is als je Patreon-lid bent (GN Vriend-tier en hoger). Op deze manier kun je de film bekijken met ons in je oren! Word nu lid en geniet van extra unieke content van je vrienden van Gamersnet!

Become a Patron!

Volgende week bespreken we Sharknado!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Filmhuis!

Volg de Gamersnet Podcast ook via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerder afleveringen!
GN Filmhuis #11: Assassin’s Creed
GN Filmhuis #10: Pulp Fiction
GN Filmhuis #9: V for Vendetta
GN Filmhuis #8: Robin Hood: Men in Tights
GN Filmhuis #7: Zombieland
GN Filmhuis #6: Batman (1989)
GN Filmhuis #5: The Matrix
GN Filmhuis #4: Police Academy
GN Filmhuis #3: The Goonies
GN Filmhuis #2: Mortal Kombat
GN Filmhuis #1: Flodder

 1.   
  Patrick Meurs's avatar

  Vet…

 2.   
  Petor's avatar

  @Patrick Meurs: Fucking pomade

 3.   
  ChielB's avatar

  Pommade is het leven!

  #demedleyisleuker

 4.   
  DB Ries's avatar

  Aaaah. Jeugd sentiment. Ik blijf me bij deze film feel good voelen.

 5.   
  Petor's avatar

  @DB Ries: Dan zou ik de podcast niet luisteren, want we maken er gehakt van :-p

 6.   
  bambam1979's avatar

  Fun fact: Tom, waar jullie het in de podcast over hebben, is een jonge Lorenzo Lamas. Die werd in de jaren 90 bekend op TV als Reno Raines in de actieserie Renegade. Daar zie je hem als ruige biker terug, een behoorlijk contrast met Tom uit Grease.

 7.   
  Petor's avatar

  @bambam1979: Damn dat is inderdaad een behoorlijk verschil! Bedankt voor de info, leuk! 🙂

 8.   
  mmx's avatar

  @DB Ries: ja mooi hè ik vond dat blonde dametje een heerlijk ding toendertijd.

 9.   
  bambam1979's avatar

  @Petor: Graag gedaan. Naast gamer ook groot filmliefhebber, daarom luister ik naast de reguliere podcasts ook graag naar de film podcasts. Ook al ben ik het niet altijd overal mee eens, jullie houden het wel heel leuk en bieden soms een net wat ander perspectief op een film.

 10.   
  DB Ries's avatar

  @Petor: uit nieuwsgierigheid heb ik voor het eerst naar de podcast geluisterd. Jeetje wat kunnen jullie lullen zeg. Ik heb erg moeten lachen. Binnenkort zal ik naar een andere podcast gaan luisteren. Kijken of die ook leuk is.

 11.   
  DB Ries's avatar

  @Petor: uit nieuwsgierigheid heb ik voor het eerst naar de podcast geluisterd. Jeetje wat kunnen jullie lullen zeg. Ik heb erg moeten lachen. Binnenkort zal ik naar een andere podcast gaan luisteren. Kijken of die ook leuk is.@mmx: ik ging meer voor die zwanger maar toch ook niet zwanger was. God wat liepen er toen veel rond met die leren jasjes en witte shirts.

 12.   
  Petor's avatar

  @DB Ries: Jeeeejjj, wat fijn! Bedankt dat je ons een kans geeft 🙂

 13.   
  DB Ries's avatar

  @Petor: al jaren volg ik jullie gamesite. Niet alleen vanwege de info en goede reviews maar ook vanwege de humor. Zelf ben ik niet van de sociale media, totaal niet. Maar de podcast was erg verfrissend. Aankomende dagen ga ik me er eens meer in verdiepen. En ook over patreon. Zoals ik al die jaren al gemerkt heb hoeveel tijd en passie jullie er in hebben gestopt. Hoed af met een buiging.

 14.   
  ChielB's avatar

  @DB Ries: Thnx voor de complimenten! Het is vooral heel leuk om te doen. En als je nog verzoekfilms hebt voor het Filmhuis, laat het vooral eens weten! Wie weet plukken we een van je suggesties er uit voor een volgende keer. 🙂

 15.   
  ChielB's avatar

  @bambam1979: Thnx ook voor de complimenten, altijd leuk om te horen! Mocht je als liefhebber nog favoriete films hebben die we écht eens moeten bespreken, let us know!

 16.   
  DB Ries's avatar

  @ChielB: jullie hadden het in Grease zo veel over liefde. Wat dachten jullie van de liefdes klassieker Casablanca.

 17.   
  Petor's avatar

  @DB Ries: Ik denk serieus dat ik me dan van het leven beroof…

 18.   
  DB Ries's avatar

  @Petor: hahahaha