Informatie over Diablo 4 gelekt via artbook

BlizzCon 2019 staat voor de deur en het lijkt een zekerheidje dat Blizzard dit jaar gaat knallen. Eerder ontstond al het gerucht dat het bedrijf Overwatch 2 zou gaan onthullen, of in ieder geval een grote aankondiging met betrekking tot die franchise zou gaan doen. Ook lekte het bestaan van Diablo 4 eerder al via een Duits art-book. Over die game is nu meer informatie gelekt, namelijk via een Engelse versie van datzelfde boek.

Op de gelekte pagina uit het boek staat informatie over Lilith, de Queen of the Succubi. Zij deed voor het eerst haar intrede in de franchise in Diablo 2, in de vorm van een event dat exclusief verkrijgbaar was via Battle.net. Zij komt in Diablo 4 ook voor, maar dan in een geheel andere gedaante, die tevens wordt getoond middels een afbeelding die is gemaakt door John Polidora.

Het boek verschijnt op 3 november, de dag na BlizzCon. Het kan dan ook haast niet anders dan dat Diablo 4 komende week wordt onthuld. Het is overigens al lange tijd bekend dát de game in ontwikkeling is. Blizzard zou een Starcraft-shooter hebben geannuleerd om meer mankracht aan het vervolg op Diablo 3 te kunnen zetten. Ook zou de game vorig jaar op het laatste moment uit de BlizzCon-presentatie zijn geschrapt, wat er weer toe leidde dat Diablo: Immortal als “hoogtepunt” van het evenement moest dienen – met alle gevolgen van dien.

Check hieronder de gelekte pagina met de beschrijving en afbeeldingen van Lilith, Queen of the Succubi.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren