Duits art-book bevat mogelijk aankondiging Diablo 4

Met een nieuwe BlizzCon voor de deur (2 november) gaan er natuurlijk steeds meer geruchten over mogelijke aankondigingen. Eerder al werd er gesproken over Overwatch 2, maar ook Diablo 4 lijkt al even te bestaan. Nu is er in Duitsland een advertentie verschenen in het blad GameStar, die spreekt over een nieuw art-book, The Art of Diablo, die vanaf 3 november verkrijgbaar zal zijn via Amazon. In de advertentie wordt volgens GameStar gecommuniceerd dat het boek vol staat met mooie afbeeldingen van Diablo, Diablo 2, Diablo 3 en jawel… Diablo 4.

“Mit über 500 Artworks aus Diablo, Diablo II, Diablo III und Diablo IV präsentiert dieses Buch zahlreiche bemerkenswerte Kunstwerke, die für das ikonische Action-Rollenspiel von Blizzard Entertainment kreiert wurden, das Generationen von Fans ewig währende Albträume beschert hat.”

Gezien het feit dat dit boek een dag na BlizzCon verschijnt en vanwege de eerdere geruchten lijkt een aankondiging van Diablo IV dus op 2 november voor de hand te liggen. Het lijkt verstandig dat Blizzard een grote game gaat aankondigen, want de uitgever ligt behoorlijk onder vuur. Eerder straften ze Hearthstone-speler Blitzchung vanwege zijn activistische opmerkingen over Hong Kong en annuleerden ze een launch event voor de Switch-versie van Overwatch. Tijd voor een charme-offensief lijkt ons.

  1.   
    Anoniem-619747404's avatar

    Zou kunnen. Persoonlijk zou ik toch nog wel een leuke top-down 2D rpg willen zien. En dan met 4K textures maar voor 2D in de oude stijl. DII was zo tof. Griswold setjes verzamelen omdat ze gewoon veel droppen, Hammerdinnen met Enigma, Loot jatten voor de neus van vrienden en dit alles zonder dat het verveelt.

    Uiteindelijk had ik een torch en toen werd alles wel heel makkelijk haha 🙂