Wordt Overwatch 2 aangekondigd tijdens BlizzCon 2019?

Volgens een Overwatch-streamer kunnen we dit jaar nog een aankondiging van een nieuwe Overwatch verwachten. Daarnaast geeft de streamer ook nog wat sappige details vrij over wat we kunnen verwachten van de opvolger van de succesvolle shooter.

Streamer Metro geeft op Twitter informatie vrij over wat er volgens hem te gebeuren staat op BlizzCon. Hij claimt dat Overwatch deeltje twee wordt aangekondigd. Hij noemt hierbij geen bron bij naam, maar zegt wel dat deze bron het al eerder bij het rechte eind had toen cowgirl Ashe werd aangekondigd.

Ook zegt de streamer dat Overwatch 2 zowel PvE als PvP is. Er zou tevens een leveling-systeem worden toegevoegd die invloed heeft op hoe je met de door jou gekozen hero speelt. Of Overwatch 2 een aparte game wordt of een soort toevoeging is nog niet duidelijk.

Diablo krijgt ook een mention. Zo zou Diablo 2 remastered worden aangekondigd en ook Diablo 4 zou gaan verschijnen. Of de streamer gelijk krijgt gaan we zien op BlizzCon. Deze begint dit jaar op 1 november en eindigt op 3 november.

 1.   
  SaiyanMaster's avatar

  Ben benieuwd. Speel nog met alle plezier Overwatch ondanks de 1000 aanspassingen die ze steeds doorvoeren aan hero’s

 2.   
  someone else's avatar

  een overwatch 2 voelt heel raar, alsof er een league of legends 2 zou zijn. kan me een soort grote pve update voorstellen maar de multiplayer lijkt me, helemaal sinds de enorme competetive veranderingen van afgelopen maand, niet geschikt voor een deel 2.
  al kan de game wel een revival gebruiken…

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @someone else: Ik zie een “Overwatch 2” dan ook meer voor me zoals Heroes of the Storm ook een 2.0-achtige revival heeft gekregen.

  Blizzard weet dat je daarmee een dipje kan overbruggen, zonder dat je meteen de player base weer terug naar nul schaalt. Vooral dat laatste zou een nekslag kunnen zijn voor de franchise, al helemaal nu Blizzard qua imago wat moeizaam voelt.

  Ben alleen wel benieuwd of, mochten ze dat plan aanhouden, er extra kosten aan verbonden zitten. Lijkt me lastig om zoiets per microtransactie uit te rollen in de “oude game”, maar alles is beter dan inderdaad te vroeg een volledig nieuwe (en full-priced) titel onthullen.

 4.   
  Anoniem-97969399's avatar

  zijn jullie nu egt zo stom joh? overwatch is niet het sort game waar een deel 2 van komt.