Ashe aangekondigd als nieuwste hero in Overwatch

Tijdens de nieuwste animated short ‘Reunion’ is te zien dat McCree het opneemt tegen een oude bekende, Ashe. Deze cowgirl en leider van de Deadlock Gang is de nieuwste, en daarmee alweer de 29e, hero van Overwatch.

Ashe heeft een geweer ‘The Viper’ waarmee ze haar vijanden kan verpulveren. Haar ultimate ability is iets dat nog niet eerder in Overwatch is gezien, Ashe kan namelijk een gigantische robot met de naam B.O.B oproepen die voor haar de strijd aangaat.

Ook maakt ze gebruik van dynamiet waarmee ze haar vijanden kan beschadigen, net zoals de C4 van de hero Junkrat kan dynamiet ook naar de tegenstander worden gegooid. Het verschil is echter dat dynamiet ook de vijanden in vuur en vlam zet, wat op den duur ook weer schade doet.

Haar laatste ability is ‘Coach Gun’, hiermee kan ze een vijand die vlak voor haar staat slaan. Met als gevolg dat de tegenstander wordt weggebeukt naar de plek waar op wordt gericht. Natuurlijk kunnen hierdoor ook enkele ultimates mee gestopt worden.

Daar blijft het echter niet bij, in de ‘Reunion’ animated short is ook te zien dat Jesse McCree een robot met de naam Echo ontwakend. Jeff Kaplan verklapte kort dat dit ook een hero gaat worden, maar dat het nog te vroeg is om deze hero vrij te geven.

Wanneer Ashe precies beschikbaar zal worden gemaakt in Overwatch is niet bekendgemaakt. Wel zou ze vanaf volgende week beschikbaar zijn in de testversie van Overwatch, die dan weer exclusief voor pc is.

  1.   
    Bmaster99's avatar

    ben heel benieuwd hoe ze speelt