28 hele seconden aan Diablo 4 alpha beelden gelekt

Oké, ik ga hier niet al te lang over ouwehoeren want de kans is groot dat Blizzard de video elk moment van het web laat snukken, maar we hebben welgeteld 28 seconden aan Diablo 4 beelden voor je. Echt heel vet. Zeker een halve minuut van je leven waard. Kijk snel, nu het er nog is.

Nou? Wat zei ik je? Is dit vet of is dit vet? Ja-haa… ik weet dat het niet meer is dan een beetje character customization en dan ook nog eens een hele summiere. Maar het is iets. En bedenk je wel dat de ‘bro’ die dit gepost heeft een keurige ban riskeert, want watermerk en zo. Allemaal voor ons vermaak.

Ach ja… bijna weekend, zullen we maar zeggen

 1.   
  Anoniem-353784344's avatar

  Welke gameplay? Eerste 14 seconde waren cinematics en de Diablo logo. De laatste 16 seconden waren alleen de character creation (die al eerder zichtbaar was) scherm.

  Er is absoluut 0% gameplay. Lekker misleidend.

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Anoniem-353784344: kun je me precies aanwijzen waar het woord gameplay in dit item geopperd wordt?

  Ik wacht wel…

 3.   
  Anoniem-40890362's avatar

  @Patrick Meurs: Direct onder de video staat ‘Diablo 4 Live Gameplay’

  •   
   Patrick Meurs's avatar

   Oké, daar heb je me. Maar voor de duidelijkheid, dat zetten wij er niet bij. Dat is de omschrijving vanuit de video poster.

   Is dat misleidend. Beetje wel ja. Kunnen wij daar wat aan doen? Helaas niet. In de begeleidende tekst zijn we er zelfs heel open een eerlijk over.

 4.   
 5.   
  Anoniem-475718888's avatar

  @Rolf Maas:

  Wat heeft dit er nu weer mee te maken?