Diablo 4 onthuld tijdens openingsceremonie BlizzCon met trailer

Fans zitten er al jaren op te wachten; een nieuwe Diablo-game. Diablo 3 komt alweer uit het jaar 2012 en velen willen een nieuw avontuur voorgeschoteld krijgen. Nadat vorig jaar geruchten de rondte gingen over een nieuwe Diablo, waren deze fans vanzelfsprekend ontzettend gehyped.

Uiteindelijk bleek het te gaan om Diablo Immortal; een game voor de mobiele platformen, iets wat niet bij iedereen even goed werd ontvangen. Dit jaar liggen de kaarten er ook niet bepaald anders bij. Voorafgaand aan dit evenement is de Amerikaanse ontwikkelaar onderwerp geweest bij een politieke rel, waarbij gamers zelfs riepen tot een boycot.

Met het BlizzCon-evenement probeert Blizzard dit hoofdstuk af te sluiten en zich vol te focussen op diens toekomst. Tijdens de openingsceremonie van datzelfde evenement heeft Blizzard één van de games uit de doeken gedaan waarmee zij het nieuwe hoofdstuk ingaan; Diablo 4.

Diablo 4 omarmt de sinistere zijde van Sanctuary en brengt daarmee de duisternis van de franchise terug naar serie. Geen wonder dat Blizzard een speciale sectie heeft geopend voor de mensen die nog te jong zijn om deze beelden te bekijken. De wereld is donkerder en bruter dan ooit. Helemaal met de terugkeer van Lillith.

  1.   
    Hielke's avatar

    Zin in!!

  2.   
    420blazeit's avatar

    Vett, goeie trailers ook