Gamersnet Podcast #79 | De kracht van de Split

Na een aantal weken van afwezigheid vanwege vakantie, pretparken en een verloren aflevering keert Tom terug in de Gamersnet Podcast! Samen met Peter bespreekt hij de afgelopen week met onder andere een boycot voor Blizzard vanwege de uitspraken van pro-Hong Kong-speler Blitzschung, de nieuwe handheld die alle Game Boy-games kan spelen, genaamd Analogue Pocket en een aantal nieuw aangekondigde games van Riot Games, de studio achter League of Legends.

Ook zij er genoeg games te bespreken, zo is onze Tom zijn catalogus aan het wegwerken met Hellblade: Senua’s Sacrifice en is hij aan de slag gegaan met de nieuwe map van Hitman 2, die zich afspeelt op de Malediven. Peter is vooral nog erg enthousiast over Planet Zoo, want over de rest moet hij nog zijn mondje houden.

Het is weer tijd voor een nieuwe GN Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  LennartvA's avatar

  Podcasts zijn zeer zeker wel een vorm van kunst! Het is een soort van evolutie van de hoorspellen die al (bijna) honderd jaar bestaan 🙂

 2.   
  segin's avatar

  Podcast is te kort!

 3.   
  Anoniem-899062309's avatar

  Hey even over dat vegetarisch eten er zijn echt best goeie vlees vervangers ooit vegetarische kipburger mac gehad smaak niet als vervanger als je er niet op focus. Zelf ben ik niet echt vegetarisch ik ben gestopt met hete kopen van vlees.

 4.   
  Anoniem-1806850978's avatar

  Ik sluit me aan bij Peter. Zolang het gerecht niet om vlees draait dan is het hellemaal prima om een vleesvervanger te gebruiken. Aan de andere kant doe ik ook wel eens wat Tom zegt, gewoon compleet iets anders proberen en dan zonder vlees; wat soms voor verrassend lekkere gerechten zorgt!

  Hellblade: Senua’s Sacrifice ben ik momenteel ook aan het spelen. Echt een erg toffe game! Grafische erg netjes en zeker met headset spelen, het voegt echt toe aan de ervaring!

 5.   
  RLXTR's avatar

  Kunstwerkje weer hoor! Leuk om naast al die game inhoudelijke informatie ook weer wat culinaire kennis en informatie over pretparken opgedaan te hebben!