Hitman 2 verwelkomt de Malediven

Warner Bros. en IO Interactive hebben een nieuwe trailer naar buiten gebracht voor Hitman 2. Eerder al werd bekend dat we een nieuwe missie kunnen verwachten op de Malediven en nu is bekend gemaakt dat de missie Haven Island gaat heten. De trailer toont meer details over een luxueus resort waar rijke criminelen een nieuwe identiteit kunnen krijgen. De missie is een direct vervolg op de gebeurtenissen in de missie met de investeringsbank Milton-Fitzpatrick in New York.

Jij moet als Agent 47 drie doelwitten vinden op het eiland; Ljudmila Vetrova, een voormalig vertrouwenspersoon en het gezicht van Haven Island; Tyson Williams, de oprichter en CEO van het eiland; en Steven Bradley, een technisch expert en het brein achter het eigen softwareplatform van Haven Island.

De nieuwe map is vanaf aanstaande dinsdag (24 september) beschikbaar voor iedereen die in het bezit is van de expansion pass. Onze Amador was erg te spreken over Hitman 2, zijn bevindingen kun je checken in de Hitman 2 review en videoreview.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Heel fijn dat IO nu een ritme heeft gevonden wat betreft extra content. Gewoon volle bak een afgeladen game lanceren, daarná nog extra missies en uitdagingen pompen.

  Jammer dat het eerste seizoen aanvankelijk minder succesvol was, maar des te mooier om te zien dat Hitman 2 nu wél uitgegroeid is tot gezonde “service-game”.

 2.   
  Anoniem-934847125's avatar

  Wat een rommel staat hier .

 3.   
  Rolf Maas's avatar

  @Anoniem-934847125: En daarmee bedoel je……?

 4.   
  Petor's avatar

  @Rolf Maas: Waarschijnlijk dat we meer behandelen dan alleen Fortnite en GTA Online 🙂

 5.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Rolf Maas: of de spam, welke we inmiddels verwijderd hebben (waar we als een mofo op checken, wil ik even toevoegen)