Gamersnet Fanzone #23 | Halo #1

Welkom bij een nieuwe aflevering van Gamersnet Fanzone, waar we iedere week spreken met een fan over hun favoriete gamefranchise. Deze week spreken Salim en Peter met elkaar over hun geliefde Halo! In dit eerste deel bespreken we de game tot en met Halo 3: ODST. Over twee weken volgt het tweede deel!

Alle support is welkom en bovendien hebben we extra content via Patreon! Ook kun je de Gamersnet Fanzone-afleveringen eerder beluisteren! Word nu lid en steun je vrienden van Gamersnet!

Become a Patron!

Beluister de Gamersnet Fanzone over Halo #1

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Vriendvandeshow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerdere afleveringen!
GN Fanzone #1: Assassin’s Creed
GN Fanzone #2: Battlefield
GN Fanzone #3: Dark Souls
GN Fanzone #4: Gears of War
GN Fanzone #5: Batman Arkham
GN Fanzone #6: Star Wars #1
GN Fanzone #7: BioShock
GN Fanzone #8: Star Wars #2
GN Fanzone #9: Splinter Cell
GN Fanzone #10: Star Wars #3
GN Fanzone #11: A2 Racer
GN Fanzone #12: Tomb Raider
GN Fanzone #13: Uncharted
GN Fanzone #14: The Legends of Zelda #1
GN Fanzone #15: The Elder Scrolls
GN Fanzone #16: The Legend of Zelda #2
GN Fanzone #17: God of War
GN Fanzone #18: Grand Theft Auto #1
GN Fanzone #19: The Witcher
GN Fanzone #20: Grand Theft Auto #2
GN Fanzone #21: Dragon Age
GN Fanzone #22: Fallout

 1.   
  mmx's avatar

  Halo was goed toendertijd.

 2.   
  DB Ries's avatar

  Mijn favoriete deel Halo 3 wat heb ik die gespeeld. Onvergetelijke gevechten zie ik nog voor me. De Masterchief helm staat te pronken in mijn kamer. Weer genoten van de podcast.

 3.   
  DB Ries's avatar

  Halo Wars was trouwens ook fantastisch.

 4.   
  mmx's avatar

  @DB Ries: de helm is mooi man .uk kocht bij mijn allereerste xbox ook halo toen je viel gewoon op je stoel om te gamen .

 5.   
  DB Ries's avatar

  @mmx: ja, ik hou niet van multiplay maar met Halo 3 heb ik geweldige avonden gehad. Ook de sp vond ik geweldig. Als ik me goed herinner koste de allereerste Xbox bij uitkomst met launchtitel Halo € 1000,-.
  Toen speelde ik op de pc, constant vastlopers en blauwe schermen. Dat was de reden om over te stappen op de Xbox, die had games voor volwassenen itt de PlayStation. En een aan en uit knop. Geen vastlopers meer.