Gamersnet Fanzone #18 | Grand Theft Auto #1

Welkom bij een nieuwe aflevering van Gamersnet Fanzone, waar we iedere week spreken met een fan over hun favoriete gamefranchise. Deze week schuift Salim aan bij Peter, om met hem te praten over Grand Theft Auto!

Alle support is welkom en bovendien hebben we extra content via Patreon! Ook kun je de Gamersnet Fanzone-afleveringen eerder beluisteren! Word nu lid en steun je vrienden van Gamersnet!

Become a Patron!

Beluister de Gamersnet Fanzone over Grand Theft Auto #1

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Vriendvandeshow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerdere afleveringen!
GN Fanzone #1: Assassin’s Creed
GN Fanzone #2: Battlefield
GN Fanzone #3: Dark Souls
GN Fanzone #4: Gears of War
GN Fanzone #5: Batman Arkham
GN Fanzone #6: Star Wars #1
GN Fanzone #7: BioShock
GN Fanzone #8: Star Wars #2
GN Fanzone #9: Splinter Cell
GN Fanzone #10: Star Wars #3
GN Fanzone #11: A2 Racer
GN Fanzone #12: Tomb Raider
GN Fanzone #13: Uncharted
GN Fanzone #14: The Legends of Zelda #1
GN Fanzone #15: The Elder Scrolls
GN Fanzone #16: The Legend of Zelda #2
GN Fanzone #17: God of War

  1.   
    Rolf Maas's avatar

    Och, heerlijk nostalgisch. GTA Vice City is ook voor mij de leukste uit de franchise EVAHHH… vooral de easter eggs waren geweldig. Na het uitspelen van de game alle easter eggs online opzoeken en ingame ook zoeken.

    Weet je nog… de ijscowagentjes en haar pand. Van bovenaf bekijken… leken de bollen slagroom met kers in het midden ineens op iets heel anders… geweldig!