Gamersnet Fanzone #6 | Star Wars #1

In Gamersnet Fanzone spreekt Peter met verschillende GN-redacteurs over hun favoriete franchise! Daarbij bespreken we één franchise per aflevering, kortom, we gaan de diepte in! Deze week staat er een franchise in de spotlight die niet alleen over games gaat, maar wel de favoriete hobby van Peter! We gaan de Star Wars in en dat zullen we in drie delen doen. Goede vriend Lars stelt de vragen over de prequel trilogie, Star Wars The Clone Wars en nog veel meer!.

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Fanzone over Star Wars!!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerder afleveringen!
GN Fanzone #1: Assassin’s Creed
GN Fanzone #2: Battlefield
GN Fanzone #3: Dark Souls
GN Fanzone #4: Gears of War
GN Fanzone #5: Batman Arkham

 1.   
  Heccer's avatar

  iOS updaten werkt niet svp

 2.   
  Petor's avatar

  @Heccer: Prachtig die programma’s van Apple. Het &-teken van Blood & Truth broke it. Spotify werkt overigens altijd, maar Apple is nu ook weer werkend. Veel plezier!

 3.   
  rolf1977's avatar

  @Petor: yesss Peter. Bedankt weer. Ik heb vandaag dubbel plezier met de gamersnet podcast 106 en deze. Bedankt voor het fixen. (Altijd luisteren tijdens sporten)