Gamersnet Fanzone #8 | Star Wars #2

In Gamersnet Fanzone spreekt Peter met verschillende GN-redacteurs over hun favoriete franchise! Daarbij bespreken we één franchise per aflevering, kortom, we gaan de diepte in! Deze week is het tijd voor het tweede deel in ons Star Wars drieluik! Samen met Lars neemt Peter de oorspronkelijke trilogie door.

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Fanzone over Star Wars!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerdere afleveringen!
GN Fanzone #1: Assassin’s Creed
GN Fanzone #2: Battlefield
GN Fanzone #3: Dark Souls
GN Fanzone #4: Gears of War
GN Fanzone #5: Batman Arkham
GN Fanzone #6: Star Wars #1
GN Fanzone #7: BioShock

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Deeltje V is ook mijn favoriet. Geen idee wat ik daar als minpunten zou moeten vinden.
  Deel IV was leuk om te zien hoe het allemaal begon en hoewel erg sloom ook gewoon goed.
  Deel 6 vond ik persoonlijk veel saaie en tergende stukken hebben… Dat stuk bij Jabba duurde zoooo lang en dan met die Ewoks… Het einde is dan wel weer erg vet om het verhaal zo af te sluiten.

  Vorige SW podcast was leuk. Deze ook weer en kijk al uit naar de volgende. Hou mijn hart vast, want ik heb mij (ondanks dat het absoluut niet de beste delen zijn) wel vermaakt met VII t/m IX 😛

 2.   
  Petor's avatar

  @fantasyfreak: We hebben het nog niet opgenomen, maar ik kan je verzekeren dat Lars en ik het op veel vlakken niet eens zijn. Veel discussie in het verschiet!