Gamersnet Fanzone #9 | Splinter Cell

In Gamersnet Fanzone spreekt Peter met verschillende GN-redacteurs over hun favoriete franchise! Daarbij bespreken we één franchise per aflevering, kortom, we gaan de diepte in! Vandaag is het tijd voor Splinter Cell! Zowel Patrick als Peter zijn groot fan en dat wordt natuurlijk met ieder deel weer besproken!

Beluister de nieuwe Gamersnet Fanzone over Splinter Cell!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerdere afleveringen!
GN Fanzone #1: Assassin’s Creed
GN Fanzone #2: Battlefield
GN Fanzone #3: Dark Souls
GN Fanzone #4: Gears of War
GN Fanzone #5: Batman Arkham
GN Fanzone #6: Star Wars #1
GN Fanzone #7: BioShock
GN Fanzone #8: Star Wars #2

 1.   
  DB Ries's avatar

  Zeker de eerste Splinter Cells heb ik enorm van genoten. In de schaduw zitten en een plan uit denken hoe het op te lossen. De latere versies waren mij te snel.

 2.   
  mmx's avatar

  @DB Ries: ik ook je kon lekker op je gemak je aanvallen plaNnen,inderdaad een topgame toen.

 3.   
  MisterMDW's avatar

  Ik heb genoten van de eerste games, maar ook zeker van de latere games. Ja het was anders, maar je kon nog steeds stealth spelen. Daarnaast vond ik het doorlopende verhaal van de laatste drie delen heel vet. Ja het is een andere game dan eerst, maar anderzijds AC1, lijkt en voelt voor mij ook niet meer als de laatste delen. Soms is verandering dus niet altijd helemaal super.. Maar bij splinter cell vind ik het minder erg.

  Wel jammer dat jullie het proces van Conviction niet nog even wat meer belichtte, want die game zag er eerst nog heel anders uit, dan uiteindelijk. Ook die versie vond ik wel iets hebben. Het was nog wat rauwer, dan de uiteindelijke versie vond ik. https://www.youtube.com/watch?v=mg5Om2Vq15o