Gamersnet Fanzone #19 | The Witcher

Welkom bij een nieuwe aflevering van Gamersnet Fanzone, waar we iedere week spreken met een fan over hun favoriete gamefranchise. Ditmaal schuift redactiegoeroe Mike aan bij Peter om zijn liefde voor The Witcher te delen!

Alle support is welkom en bovendien hebben we extra content via Patreon! Ook kun je de Gamersnet Fanzone-afleveringen eerder beluisteren! Word nu lid en steun je vrienden van Gamersnet!

Become a Patron!

Beluister de Gamersnet Fanzone over The Witcher

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Vriendvandeshow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerdere afleveringen!
GN Fanzone #1: Assassin’s Creed
GN Fanzone #2: Battlefield
GN Fanzone #3: Dark Souls
GN Fanzone #4: Gears of War
GN Fanzone #5: Batman Arkham
GN Fanzone #6: Star Wars #1
GN Fanzone #7: BioShock
GN Fanzone #8: Star Wars #2
GN Fanzone #9: Splinter Cell
GN Fanzone #10: Star Wars #3
GN Fanzone #11: A2 Racer
GN Fanzone #12: Tomb Raider
GN Fanzone #13: Uncharted
GN Fanzone #14: The Legends of Zelda #1
GN Fanzone #15: The Elder Scrolls
GN Fanzone #16: The Legend of Zelda #2
GN Fanzone #17: God of War
GN Fanzone #18: Grand Theft Auto #1

 1.   
  DB Ries's avatar

  Nu heb ik even geen tijd om te luisteren door liefde en werk maar ik ben heel nieuwsgierig naar deze podcast.

 2.   
  Petor's avatar

  @DB Ries: Hij wel! Lucky bastard! 😉

 3.   
  DB Ries's avatar

  @Petor: ik ben 55, liefde komt vanzelf. Leef je leven en love finds its way. Don’t worry about tomorrow because tomorrow won’t be worring about you.

 4.   
  Petor's avatar

  @DB Ries: Je bent een walgelijk mens… 🙂

 5.   
  mmx's avatar

  @DB Ries: inderdaad ,55 jaar en nog achter de Dames aan zo blijf je jong man.

 6.   
  DB Ries's avatar

  @mmx: ze is zo lief.

 7.   
  DB Ries's avatar

  Deze podcast is erg tof en weer wat geleerd. Halverwege tijdens het spelen van de game ben ik afgehaakt. De sidequests werd ik een beetje moe van. Ik begrijp nu dat je hem ook uit kunt spelen puur op main quest. Ik ga the Witcher dus nog eens oppakken.

 8.   
  mmx's avatar

  @DB Ries: hey Dries jij bent ook een gamer pionier net als ik .Ik ben alleen ietsje ouder mijn leeftijd is 70 en ik geniet nog optimaal van gamen.

 9.   
  DB Ries's avatar

  @mmx: potverdrie, 2 oude gamers. Snelle games lukt me niet meer maar een goede rpg gaat er nog wel in. Wij oudjes genieten nog heerlijk van het gamen. Nooit gedacht dat met begin van pong (of was het ping) we op game gebied zulke mooie avonturen in onze luie stoel meemaken.

 10.   
  mmx's avatar

  @DB Ries: het was een pracht tijd ik heb echt al die consoles gehad en toen was het ook nog behoorlijk duur maar aangezien ik zelf in de pc handel heb gezeten was het niet zo moeilijk ik kocht alles in Japan,Amerika,canada echt waar ik maar als eerste de hand er op kon leggen en ja ik geniet nog steeds van gamen dat houd je jong.