Gamersnet Fanzone #22 | Fallout

Deze aflevering is opgenomen voor de overname van Bethesda door Microsoft!

Welkom bij een nieuwe aflevering van Gamersnet Fanzone, waar we iedere week spreken met een fan over hun favoriete gamefranchise. Ditmaal spreekt Peter met onze Lennart over hun geliefde Fallout!

Alle support is welkom en bovendien hebben we extra content via Patreon! Ook kun je de Gamersnet Fanzone-afleveringen eerder beluisteren! Word nu lid en steun je vrienden van Gamersnet!

Become a Patron!

Beluister de Gamersnet Fanzone over Dragon Age

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Vriendvandeshow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Beluister ook eerdere afleveringen!
GN Fanzone #1: Assassin’s Creed
GN Fanzone #2: Battlefield
GN Fanzone #3: Dark Souls
GN Fanzone #4: Gears of War
GN Fanzone #5: Batman Arkham
GN Fanzone #6: Star Wars #1
GN Fanzone #7: BioShock
GN Fanzone #8: Star Wars #2
GN Fanzone #9: Splinter Cell
GN Fanzone #10: Star Wars #3
GN Fanzone #11: A2 Racer
GN Fanzone #12: Tomb Raider
GN Fanzone #13: Uncharted
GN Fanzone #14: The Legends of Zelda #1
GN Fanzone #15: The Elder Scrolls
GN Fanzone #16: The Legend of Zelda #2
GN Fanzone #17: God of War
GN Fanzone #18: Grand Theft Auto #1
GN Fanzone #19: The Witcher
GN Fanzone #20: Grand Theft Auto #2
GN Fanzone #21: Dragon Age

  1.   
    DB Ries's avatar

    Geweldig een podcast over Fallout. Ik ben begonnen met Fallout 3 en dat is voor mij de tofste game ooit. De humor en de sfeer, geweldig. Met Sierra Petrovita in de Nuka Cola Quantum quest waar je ipv Mirelurks, Nukalurks tegen komt. Sierra kom je ook weer tegen in Fallout 4 Nuka World. Of een NPC waar je mee gaat praten en midden in het gesprek een hartaanval krijgt. Mijn favoriete perk is de Mysterious Stranger, veel om gelachen en staat altijd voor me klaar. Ik ben dezelfde tijd als Lennart begonnen met Fallout 76 en speel het sindsdien bijna dagelijks. Nadelen Fallout 76, te veel survival gericht en de multiplayer. Ik speel solo en dat is af en toe pittig door sterke vijanden en het vinden van sterke wapens die bij je build passen. Het geeft me wel een echt lone wanderer gevoel. De gebieden zijn prachtig en afwisselend qua natuur en vijanden. Ik heb een leuk klein camp gebouwd en voelt iedere keer als thuis komen. Wat ook leuk is dat je over je armor kleding kan dragen. Je ziet de gekste creaties rond lopen.
    Bedankt voor de podcast, was weer genieten.