Sims 4: Magisch Rijk aangekondigd door EA

Onze Sims hebben inmiddels al veel verschillende dingen: Huisdieren, vampieren, een flitsende carrière, een leven op een eiland en ook kunnen ze tegenwoordig in de spotlights staan. Nu kunnen we nog een nieuwe activiteit toevoegen aan dit rijtje. Volgende maand gaan je Sims namelijk leren toveren.

Er stond al langer een mysterieuze video ingepland op YouTube, waarvan vandaag bekend werd gemaakt dat het gaat om een nieuw game-pack genaamd Magisch Rijk. In deze nieuwste toevoeging kun je toverdrankjes maken en spreuken uitroepen over andere Sims. Ook zijn er heuse draken en feeën aanwezig. Tot slot zijn er, zoals we gewend zijn, nieuwe kledingstukken toegevoegd en ook kunnen we aan de slag met een nieuwe buurt die de naam Glimmerbrook draagt.

De nieuwe game-pack is voor pc en Mac vanaf 10 september beschikbaar. Een maand later, op 15 oktober, kunnen PlayStation 4 en Xbox One-bezitters aan de slag met Magisch Rijk. Zoals drie wijze, Belgische dames het al zeiden: hocus pocus, iedereen kan toveren!

  1.   
    mmx's avatar

    Kan best leuk worden.