Paarse Fortnite-editie Xbox One S mogelijk gelekt

Een maand na de officiële aankondiging van de All-Digital Edition van de Xbox One S is er een afbeelding op het internet opgedoken van een nieuwe special edition van de console. Het gaat om een paarse Fortnite-editie van de console.

De console zou een tweetonig paarse kleur krijgen. In tegenstelling tot de All-Digital Edition krijgt de console nog wel een schijflade om fysieke games en dvd’s af te spelen. Ook de bijgeleverde controller lijkt een paars uiterlijk te krijgen.

Het lijkt te gaan om een standaard 1TB-model van de Xbox One S, maar het lijkt erop dat er wat leuke extra’s meegeleverd worden. Zo krijg je een maandabonnement Xbox Live Gold, een Dark Vertex-skin en 2000 V-bucks voor in-game aankopen.

Wanneer deze uitvoering exact moet verschijnen, is op dit moment nog niet bekend. Mogelijk krijgen we meer informatie op de aankomende E3 en wellicht komen we dan meteen meer te weten over de volgende generatie Xbox-consoles.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Op zich best een geinige 4K/HDR Blu-Ray speler voor team ouders, met wat extra’s voor de kids. In dat opzicht is de keuze voor Xbox One S over de nieuwe SAD vrij logisch, mocht dit allemaal waar zijn.