Fortnite legt Tilted Towers in puin

De meest bekende locatie in Fortnite, en ook de plek waar de meeste mensen kwamen, ligt geheel in puin. Dit allemaal door de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden tijdens het Nexus evenement dat zojuist in het spel heeft afgespeeld.

Nadat eerst alle spelers die zich hadden geschaard bij Loot Lake geteleporteerd werden naar een andere mysterieuze locatie, stonden daar een zestal aan verdwenen wapens klaar om te worden gestemd. Daarbij kwam de Drum Gun als winnaar uit de bus, deze wapen is dan nu ook weer beschikbaar gemaakt in de game. Na het stemmen keerden zij terug naar de ‘echte’ wereld om het einde van een tijdperk met lede ogen te bekijken.

De eruptie van een gigantische vulkaan zorgde ervoor dat enkele rotsblokken terecht zijn gekomen in Tilted Towers en Retail Row, met als resultaat een volledige destructie van beide plekken. Ook zijn enkele vulkanisch gesteenten terechtgekomen in het sneeuwgebied, hierbij is Polar Peak omgevallen.

Wat er nu gaat gebeuren met alle plekken, die geheel in puin en onder een laagje as ligt, is nog maar de vraag. Mogelijk krijgen we eerdaags in een nieuwe update te horen wat exact de veranderingen zijn en welke toekomstplannen er voor de deur staan.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren