Cyberpunk 2077 concept art toont luxe wijk Westbrook

Cyberpunk 2077 houdt de gemoederen de laatste tijd flink bezig. Minder goed nieuws was het nieuwe uitstel van de game, tot 19 november. Gelukkig was er ook wel wat te genieten, onder meer dankzij een trailer met 10 minuten gameplay en prachtige screenshots. Of wat te denken van de toffe Braindance feature?

Vandaag laat Cyberpunk 2077 zich van een stijlvolle kant zien dankzij nieuw concept art. De beelden nemen ons onder andere mee naar Westbrook. Dit is een gebied in Night City waar de rijkere mensen leven. Daarnaast bevat het district ook Japantown, waar de Tyger Claws gang verblijft. Altijd gezellig bij de jaarlijkse buurt-bbq. Check hieronder de concept art van zowel Westbrook als wat minder luxe wijken van de stad.

Cyberpunk 2077 verschijnt 19 november voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game komt ook op een nog onbekend moment naar Google Stadia, de PlayStaytion 5 en Xbox Series X. Ontwikkelaar CD Projekt RED heeft al beloofd dat je een gratis upgrade krijgt naar de next-gen versie als je de game al voor de PS4 of Xbox One hebt gekocht.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren