Cyberpunk 2077 weer uitgesteld

Begin van dit jaar werd de game al eens uitgesteld, maar helaas moeten we nóg langer wachten: Cyberpunk 2077 is weer uitgesteld.

Via social media wordt het slechte nieuws medegedeeld. Alhoewel de game 100% klaar is, is er nog meer tijd nodig om de laatste plooien glad te strijken. Momenteel ligt de focus op het balancen van de game en bugs te fixen.

Eerder veranderde de releasedatum al van afgelopen april naar 17 september. De nieuwe releasedatum is 19 november. Heb jij na twee vertragingen nog vertrouwen in het succes van de game, of heb jij je pre-order inmiddels geannuleerd?

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Heb geen pre-order en wil de game nog altijd heel graag spelen. Baal hier wel een beetje van… Zal wel zijn om zo gelijk met de release van de Next Gen te kunnen komen.

 2.   
  raxpherion's avatar

  Die koop ik dan wel als launch game voor de ps5

 3.   
  ChielB's avatar

  Dat ze de tijd krijgen / mogen nemen om de komende maanden te optimaliseren is alleen maar toe te juichen. Tuurlijk is het uitstel heel jammer, maar liever in één keer zo goed mogelijk dan een tegenvallende launch en elke week noodzakelijke patches uitbrengen.

 4.   
  DonderVuist's avatar

  Geeft niet wacht liever langer op een goeie game dan een game die snel uitkomt en eerste patches nodig heeft en kan nu rustig zoeken naar een PC upgrade