Wordt een detective in Cyberpunk 2077 met de Braindance-feature

Tijdens de eerste aflevering van Night City Wire heeft de Poolse ontwikkelaar CD PROJEKT RED een nog niet eerder vertoonde feature uit de doeken gedaan. Braindance is de nieuwste feature waarmee je een ware detective wordt in het nogal grimmige Night City.

Braindance laat je compleet meekijken in het brein van degene die je onderzoekt en zelfs nog meer. Alles dat in de directe omgeving gebeurd kan nagenoeg opgepakt worden. De kleinste geluiden die de verdachte misschien niet heeft gehoord, kan wel opgepikt zijn. Iets dat jij dus ook kan terugluisteren.

De wereld leeft echt, zelfs al merk je dat niet in eerste instantie. Gelukkig heb je de mogelijkheid om het beeld te pauzeren en terug te schakelen naar iets dat daarvoor was gebeurd. Om zo het uiteindelijke mysterie op te lossen.

Maar het blijft niet alleen bij de brein van deze verdachte. Alle camera´s die in de buurt staan, zijn ook toegankelijk en kunnen je een extra inzicht geven in hetgeen dat zich plaatsvindt.

Cyberpunk 2077 lanceert, met de Braindance-feature, op 19 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game verschijnt tevens dit jaar nog voor Google Stadia, al is een datum verder nog niet genoemd. Daarnaast krijgt een ieder die Cyberpunk 2077 heeft gekocht voor de PlayStation 4 en Xbox One een gratis upgrade voor de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren