Nieuwe patch Cyberpunk 2077 maakt de straten nat

Cyberpunk 2077 is weer van een nieuwe patch voorzien. De geplaagde game, die volgens velen (behalve de directeur) nog steeds niet het beloofde niveau haalt, krijgt weer wat verbeteringen. Patch 1.31 voegt optimalisaties door op het gebied van gameplay, interface en visuele aspecten. De meest opvallende feature? Natte straten!

Een visuele fix die patch 1.31 doorvoert, is namelijk het zorgen voor natte straten als het heeft geregend. Hierdoor moeten natte oppervlakken nog meer gedetailleerd lijken. Blijkbaar heeft ontwikkelaar CD Projekt RED een zogeheten “Wet Surfaces System” gebouwd, dat tot dusver niet helemaal lekker werkte.

De volledige patch notes zijn te vinden op de officiële website. Let er wel op dat er ook verbeteringen te vinden zijn voor de open spelwereld en missies. Hier kunnen spoilers in staan, maar op de website van Cyberpunk staan die onderdelen standaard ingeklapt.

Het Wet Surfaces System werkt nu in elk geval weer naar behoren. Het klinkt ook net zo revolutionair als het Hidden Sound System van de firma Multilul.

  1.   
    RLXTR's avatar

    Geen kwaad woord over het Hidden Sound System hoor! Ik ga bier drinken.

  2.   
    ChielB's avatar

    Oh ik dacht dat je “hibbem” bedoelde. Proost! 😉