Cyberpunk 2077 patch 1.3 fixt eindelijk de minimap

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft weer een forse patch klaar staan voor Cyberpunk 2077. Deze patch, versie 1.3 inmiddels, zou eindelijk de gemankeerde minimap moeten fixen. Een update die veel spelers met open armen zullen verwelkomen.

Al sinds de release eind vorig jaar klagen spelers over de beroerde navigatie via de minimap. Opvallend genoeg wisten modders de minimap al binnen een paar weken na de release te verbeteren. De daadwerkelijke ontwikkelaars hadden er in elk geval acht maanden voor nodig. Al lag bij hen waarschijnlijk eerst de grootste focus op de waslijst aan bugs en zwakke performance van de game.

De verbeterde minimap maakt het mogelijk om iets meer uit te zoomen. Het lijkt een kleine aanpassing, maar het zorgt voor heel veel meer gemak om door Night City te navigeren en je route te kunnen ontdekken. In een speciale Cyberpunk 2077 patch 1.3 livestream zal CD Projekt Red dieper ingaan op alle vernieuwingen van de patch. Deze stream start vanavond om 18:00 uur via Twitch. De stream introduceert ook meer nieuwe content voor de game, waaronder de eerste DLC.

Hopelijk gaan de verse patch en nieuwe content weer voor wat vertrouwen bij de gamers zorgen. De directeur van CD Projekt Red is best tevreden met de staat van de game, al zijn maar weinig spelers het met hem eens. Het spel is, met een disclaimer, in elk geval wel weer te vinden in de PlayStation Store.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren