Cyberpunk 2077 toont tien minuten aan gameplay

Waar de nieuwe bekendmakingen eigenlijk zou stoppen na de Night City Wire-livestream van gisteren, is CD PROJEKT RED toch nog even doorgegaan met het onthullen van gameplaybeelden van Cyberpunk 2077. Op het YouTube-kanaal van Xbox is namelijk een tien minuut durende trailer te zien die je meeneemt naar alles van de Night City Wire-livestream.

Hoewel het overgrote merendeel van deze beelden al even voorbij is gekomen gedurende de livestream, in de vorm van beelden terwijl de developers aan het praten waren, geven deze beelden toch net even wat extra inzicht in hetgeen dat je mag verwachten wanneer je voor het eerst Night City betreedt, of juist niet als je voor het nomadische leven kiest.

Een belangrijk thema in de game aangezien je levensverhaal veel invloed kan hebben op Cyberpunk 2077, bijvoorbeeld gedurende gesprekken waarin speciale dialogen zijn weggestopt en alleen maar te hoorbaar zijn wanneer je de keuze hebt laten vallen voor Nomad, Street Kid of Corpo.

Cyberpunk 2077 lanceert op 19 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game verschijnt tevens dit jaar nog voor Google Stadia, al is een datum verder nog niet genoemd. Daarnaast krijgt een ieder die Cyberpunk 2077 heeft gekocht voor de PlayStation 4 en Xbox One een gratis upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren