Gamersnet Podcast #103 | Vuistdiep Inside Xbox

In deze nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast schuiven Salim, Patrick en Peter digitaal aan om het te hebben over de afgelopen week in gaming. Er is veel gespeeld, waaronder Jedi Fallen Order, Assassin’s Creed Origins en The Persistence, maar ook wordt natuurlijk het laatste nieuws besproken. Veel zal gaan over de laatste Inside Xbox.

Zo is Peter erg gecharmeerd van Vampire: The Masquerade Bloodlines 2, kijkt Patrick uit naar The Medium en laten we onze ongezouten mening horen over de “Gameplay Trailer” van Assassin’s Creed Valhalla. We hebben zelf de directeur van Ubisoft, Yves Guillemot aan de lijn. Kortom, weer genoeg te beluisteren!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    segin's avatar

    Die stukjes doen me denken aan Radio Bergeijk haha!