Check hier de “gameplay trailer” van Assassin’s Creed: Valhalla

Het had het hoogtepunt van de Inside Xbox-uitzending moeten worden: nieuwe gameplaybeelden van Assassin’s Creed: Valhalla. Echter, het liep uit op een deceptie. Er waren enkel cinematische in-game beelden te zien. Wellicht krijgen we deze beelden inderdaad te zien tijdens het spelen van de game en worden ze zelfs in real-time gerenderd, maar we hebben geen seconde gezien waarin iemand daadwerkelijk de nieuwe Assassin’s Creed speelde.

De beelden zien er weliswaar goed uit en laten goed de kracht van de nieuwe generatie consoles zien, maar het was niet de gameplay waarvoor Ubisoft en Microsoft zo’n hype creëerden. Op YouTube zijn de reacties dan ook niet mals. Op het moment van schrijven heeft de trailer ongeveer 1800 likes tegenover 4100 dislikes – en dat binnen een uur na de lancering van de beelden.

Hoe dan ook, hieronder kun je de nieuwe beelden uit Assassin’s Creed: Valhalla checken.

 1.   
  Patrick Meurs's avatar

  #faalhalla

  Maar even, ik ben een AC-fan van het eerste uur en één van de weinigen die een zeer lage verwachtingen had (waar is dat oude AC-gevoel heen?!), maar dit was wel erg sneu.

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Volgens mij was het de bedoeling dat we het stukje intro animatie boot en het gooien van de bijl moesten zien als “gameplay” buiten het feit dat de camera en hud op cinematic mode stonden. Erg zwak van ubisoft. En mooi kut voor xbox gezien dit hun main event stukje was.

 3.   
  GamerJaime's avatar

  Ja dit was een grote teleurstelling. Wat een fail zeg. Zo een enorme hype voor niks eigenlijk….

 4.   
  BozeBever's avatar

  This years inside xbox event…

  directed by Robert B Weide

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  In-engine (?) beelden zijn niet hetzelfde als gameplay. Ubisoft doet weer een Ubisoft. Maar los van het feit dat de huidige RPG stijl me totaal niks doet, wat heeft dit nog met Assassin’s Creed te maken?