Bekijk hier Inside Xbox met de eerste Series X games

Vandaag staat het eerste grote evenement op de planning die eerder zou geschieden op de E3. Microsoft laat van zich horen middels Inside Xbox, een online evenement dat vanaf 17:00 uur te bekijken is via onderstaande stream.

Wat we precies kunnen verwachten is nog niet helemaal zeker, maar het is wel duidelijk dat we de eerste gameplaybeelden van Assassin’s Creed Valhalla te zien krijgen. Het zullen voor third party ontwikkelaars zijn die games tonen.

Hou Gamersnet in de gaten, want zodra er nieuws te melden is lees je dat natuurlijk op onze prachtige website.

 1.   
  LightFasher's avatar

  Helaas was de stream niet op deze pagina te volgen. Dus dan maar direct op twitch. Maar volgensmij heb ik geen AC gameplay gezien.

  Verder wel leuke dingen gezien, maar niet genoeg om over te stappen van Sony.

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Mooi dat Microsoft met de Assassin’s Creed Valhalla “gameplay” reveal laat zien dat ze het brengen van teleurstelling een belangrijk onderdeel is van de Xbox ervaring.

 3.   
  Heccer's avatar

  @BearsRidingTanks:

  Vooral die gameplay

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Blij dat ik hem niet live gevolgd heb een teleur stelling voor mij, zat 1 game in the Medium die leek nog wel iets van verhaal te hebben. ja wel weer iets van een horror achtige iets met zombies ofzo maar toch.

  De rest was allemaal veel te overdreven drukke schiet spellen, anime, race spel wat toch wel multi platform wordt wellicht, sport enzo.
  Dus deze 1ste inside heeft mij totaal geen indruk om mij gemaakt, zal voor deze games geen xbox gaan kopen.