Layers of Fear-ontwikkelaar Bloober toont nieuwe game genaamd The Medium

Assassin’s Creed-fans mochten zich misschien bestolen voelen na het zien van Microsofts Xbox Series X showcase, maar horrorfanaten hebben weer aardig wat moois om naar uit te kijken. Na de aankondiging van Ebb Software’s Scorn en de trailer van Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, deed Layers of Fear-ontwikkelaar Bloober een duit in het zakje door diens nieuwe game te presenteren, welke The Medium heet.

Als er één ding is waar Bloober aardig mee om weet te springen, is het fucken met je noedel. Dat is iets wat de Layers of Fear-games, Observer en Blair Witch intussen wel hebben bewezen. Dat het team met The Medium deze trend weer aardig wil voortzetten is ook een gegeven feit, want de aankondigingstrailer is verre van normaal te noemen. Check ‘m vooral zelf even hieronder.

Ik bedoel, eerst zie je nog een vrolijk zwangere vrouw om daarna geconfronteerd te worden met bebloede handen, een kerk die in elkaar sodemietert en – wat blijkt – een alternatieve dimensie c.q. de spirituele wereld. Fans van Silent Hill zullen wellicht ook een gevoel van nostalgie ervaren, wat vooral te danken is aan de medewerking van componist Akira Yamaoko, welke zijn sounds in het verleden heeft verleend aan de Silent Hill-serie.

Wanneer The Medium exact verschijnt kan alleen een medium ons momenteel vertellen, maar je kan ook eventjes wachten. Bloober heeft namelijk beloofd om snel meer info te delen. Voor nu blijft het eventjes bij eind 2020.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Alleen dit spel dacht ik bij de Sinde xbox van gisteren dit kan nog wat worden, ben wel benieuwd.
    Ik zal er geen Xbox voor kopen als alleen dit spel mij leuk gaat lijken, maar wil er nog wel wat meer over zien.