Metro Exodus’ Story Trailer toont meer van verhaal

Zoals gisteren al beloofd bij het onthullen van Metro Exodus’ Photo Mode, doen 4A Games en Deep Silver vandaag de uitgebreide trailer van de game uit de doeken. En dat is voor geïnteresseerden in een post-nucleair epos waar vertoeven…

De officiële Story Trailer van Metro Exodus leidt Artyoms avontuurlijke treinreis naar nieuwe werelden in, vanuit het perspectief van Anna. Als de Spartan Orders beste sluipschutter én de wederhelft van Artyom in het huwelijk, zal zij klaarblijkelijk een fors deel van het narratief vullen:

Naast Anna’s introductie is de Story Trailer ook rijk aan andere, voorheen onbekende gezichten. Als een slideshow laat de video nieuwe, hevig verschillende omgevingen zien, vaak bijgestaan door unieke karakters.

In die nieuwe omgevingen zien we misschien wat meer Mad Max terug dan we van Metro gewend zijn, maar de bekende, groezelige Stroganoff-saus ligt er voortdurend wel dik op.

Metro Exodus moet 15 februari verschijnen voor Xbox One, PlayStation 4 en pc — een week eerder dan de planning. Voor eerstgenoemde verschijnt binnenkort ook een bundel; de Xbox One X (1TB) met 4A Games’ nieuwe shooter-avontuur alvast inbegrepen.

  1.   
    mmx's avatar

    Mooi .ik heb hem al ge pre order d.op naar een nieuw avontuur in februari.