Metro Exodus bevat Photo Mode bij launch

Mocht je niet vies zijn van een artistiek kiekje of het vastleggen van een mooi moment, dan biedt Metro Exodus binnenkort leuk tijdverdrijf voor je. Aanstaande 15 februari verschijnt de post-apocalyptische shooter niet alleen op PlayStation 4, Xbox One en pc, de bloedmooie game bevat ook nog eens een officiële Photo Mode vanaf dag één.

Middels een post op onder meer het Instagram-account van Koch Media werd dat heugelijke feit medegedeeld:

Middels een kort blogpost van 4A Games laat de ontwikkelstudio meer los over het hoe en wat achter de fotomodus. Daarin wordt aangegeven dat een dergelijke optie veelgevraagd werd door liefhebbers van eerdere Metro-games.

Ook werd daarbij ondersteuning voor NVIDIA Ansel aangekondigd, een functie die exclusief is voor pc-gamers met NVIDIA-videokaarten. Daarmee wordt het mogelijk om, buiten de ingebakken Photo Mode om, ook driedimensionale VR-foto’s en superresolutie kiekjes te schieten.

De onthulling van de Photo Mode is slechts een eerste aftrap voor deze Exodusweek van 4A Games. Elke dag wordt er weer meer bekendgemaakt over de aanstaande shooter, met morgen ook een uitgebreide, officiële Story Trailer in het verschiet.

En ja, uiteraard zie je die video (en alle andere aankondigingen) zo snel mogelijk terug op Gamersnet.

  1.   
    mmx's avatar

    Laat maar komen.die vragen foto’s lijken mij echt cool