Metro Exodus (voorlopig) niet naar GOG

Epic Games wist vorig jaar een reeks games als exclusive binnen te harken, waaronder Metro Exodus. Deze exclusiviteit loopt over een week ten einde, maar een DRM-vrije release via GOG zit er voorlopig niet in. Dit maakt ontwikkelaar 4A Games bekend op Twitter.

Het is overigens niet gezegd dat het er nooit van komt: in de nabije toekomst zijn er geen plannen voor een GOG-versie, maar de eerdere games in de serie zijn al wél speelbaar (en met flinke korting te koop) op het verkoopplatform van CD Projekt RED. Maar het einde van de exclusiviteit stemde sommigen wellicht hoopvol voor een versie zonder DRM-software.

Metro Exodus komt op 15 februari richting Steam, inclusief Sam’s Story, het laatste onderdeel van de Expansion Pass voor de game. Mocht je deze uitbreiding wat eerder willen spelen: op de Epic Games Store en consoles verschijnt hij al op 11 februari.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.