4A Games onthult plannen voor Expansion Pass van Metro Exodus

Deep Silver en 4A Games hebben zojuist de details voor de DLC van Metro Exodus naar buiten gebracht. De Expansion Pass zal twee verhalende pakketten bevatten. Daarnaast zullen er nieuwe speelbare karakters aanwezig zijn.

Spoiler Alert voor als je de game nog niet voltooit hebt!

1. The Two Colonels

Het eerste pakket zal in de zomer verschijnen en jij volgt Colonel Klebnikov, net onder de grond van de dode stad Novosibirsk. Om zijn verjaardag te vieren is hij onderweg naar zijn zoon Kirill. Echter gaat het hem niet voor de wind. De tunnels zijn overspoeld met slijm en het Green Stuff dat mensen beschermt tegen radioactiviteit raakt op. Dit nieuwe verhaal introduceert een nieuwe wapen, namelijk de vlammenwerper.

2. Sam’s Story

Begin 2020 verschijnt Sam’s Story, die je in de rol laat kruipen van Sam, een marinier van de V.S. die voordat de bommen vielen werkte bij de Amerikaanse ambassade in Moskou. In Vladivostok zoekt hij een manier om terug te keren naar zijn thuisland. De stad is een zandbak waar je moet overleven

De Expansion Pass van Metro Exodus kost 24,99 en is verkrijgbaar via de Epic Store, Xbox Live of het PlayStation Network.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren