Metro Exodus is goud; verschijnt een week eerder

Nog even en dan kunnen we weer aftellen naar een geheel nieuw gamejaar. Wat precies gaat komen, is natuurlijk onbekend. Dat er weer een hoop games zullen verschijnen is in ieder geval wel een zekerheid, denk bijvoorbeeld aan The Division 2, Anthem en Metro Exodus.

Hoewel de film van Metro voorlopig nog niet zal verschijnen, gaat Metro Exodus in ieder geval zijn deadline wel halen. De game is namelijk vandaag goud gegaan. Iets dat natuurlijk gevierd moet worden met een spiksplinternieuwe trailer.

Wat misschien nog wel veel leuker nieuws is, is dat de game een week eerder in de winkelschappen ligt. In eerste instantie zou Metro Exodus namelijk op 22 februari verschijnen, de survival horror first-person shooter verschijnt nu op 15 februari.

 1.   
  mmx's avatar

  Goed nieuws,beter dan uitstel.ik ben hier echt benieuwd naar.hij is al besteld.

 2.   
  Turk–Life's avatar

  Wat bedoelen ze met goud gegaan?

  2019 wordt mijn game jaar met Metro exodus, the division, Anthem, days gone en misschien the last of us 2. Man wat wordt 2019 n top jaar qua games.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  kanonne

 4.   
  BozeBever's avatar

  @Turk–Life: In principe dat de game ‘af’ is en dat hij naar de perser kan om op schijfje te verschijnen en richting de retailers worden verzonden.

  Een week eerder zonder enige vorm van Early Acces ongein. Het kan dus wel?!

 5.   
  mattioza's avatar

  @BozeBever: Hehe we mogen ook niet vergeten dat Metro Exodus in mei uitgesteld is naar 2019, stond normaal op de planning voor 2018. 😀 Maar zolang het de game ten goede komt, zeker geen probleem. Ben er wel benieuwd naar, de voorgangers waren zeker leuk.

 6.   
  Thijs.'s avatar

  Hopelijk wordt deze net zo goed als Metro: 2033 en Metro: Last light.

 7.   
  Eshura's avatar

  Jeej. Zin in!