Info over een nieuwe Dragon Age in december

Na de teleurstellende release van Mass Effect Andromeda, zou je bijna vergeten dat de game daarvoor, Dragon Age Inquisition, een enorm succes was voor zowel EA als Bioware. Het is niet gek ook dat er al geruime tijd een klein team bezig is met de franchise en nu is dan ook de stilte verbroken. Bioware heeft namelijk buiten gebracht dat ze in december met een aankondiging komen omtrent Dragon Age. Dit komt uit de mond van Casey Hudson, General Manager bij Bioware:

“If you’ve been following these blogs, or myself and Mark Darrah on Twitter, you know we’re also working on some secret Dragon Age stuff. Dragon Age is an incredibly important franchise in our studio, and we’re excited to continue its legacy. Look for more on this in the coming month (though I won’t tell you where to look…)”

De vraag is natuurlijk of deze aankondiging tijdens de Game Awards komt, die op 6 december aanstaande alweer is. Bioware is daar sowieso al aanwezig om Anthem te tonen. De redactie van Gamersnet zal de Game Awards op de voet volgen en dus horen jullie het zodra het bekend is gemaakt.

  1.   
    tranceguy's avatar

    ME: Andromeda was gewoon awesome, zeker niet teleurstellend!