Meer dan 10 nieuwe games op The Game Awards

In de nacht van 6 op 7 december wordt het weer feest voor veel gamers, want dan is het weer tijd voor een nieuwe editie van The Game Awards! Deze Oscars voor de games worden elk jaar gehouden en daarnaast ook ieder jaar relevanter. Niet alleen worden de meest onzinnige prijzen uitgereikt, zoals: Beste moment van de Game Awards 2017 en Beste eSports Host; ook worden er elk jaar legio nieuwe games aangekondigd. The Game Awards zijn daarmee in een leegte gesprongen, want in de wintermaanden zijn er verder geen momenten om dingen groot aan te kondigen.

De grote man achter The Game Awards; Geoff Keiley heeft middels een tweet naar buiten gebracht dat we meer dan 10 nieuwe games mogen verwachten tijdens de show. Wij zullen in de nacht van 6 op 7 december in ieder geval klaar zitten om al dit lekker te mogen aanschouwen. Stay tuned!

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik ben dit keer toch echt heel erg beniewd

 2.   
  OnOwned's avatar

  God dat zijn al meer verrassingen dan op de E3. Misschien dat Walmart geen uitnodiging heeft gehad voor de Game Awards 😛

 3.   
  mattioza's avatar

  Het is natuurlijk nog af te wachten of het de grote blockbusters zullen zijn, maar dat maakt op zich niet uit. Wie weet vervangt de Game Awards de E3 wel op termijn, zeker gezien de (recente) ontwikkelingen van beide.

 4.   
  JustB's avatar

  Ben benieuwd, hoop op echte grote verrassingen!