Dragon Age 4 wordt deze week op The Game Awards onthuld

Deze week wordt Dragon Age 4 onthuld op The Game Awards 2018, zo stelt VentureBeat. Vorige week hintte de baas van BioWare, Casey Hudson, naar een mogelijke tease van de nieuwe Dragon Age en dit lijkt dus waarheid te worden. Fans die van dit nieuws blij worden krijgen ook direct een keerzijde te verduren, want de RPG verschijnt niet binnen drie jaar. De focus bij BioWare ligt immers momenteel volledig bij Anthem.

It’s The Game Awards. You should look during The Game Awards. On Thursday night, EA and BioWare will show off something about Dragon Age at The Game Awards.

De tijdlijn van releases kan nog veranderen, aldus VentureBeat, al is dit de huidige planning van Electronic Arts. Ook de titel ‘Dragon Age 4’ kan een placeholder zijn en aangepast worden, zo heet de derde Dragon Age bijvoorbeeld ook Dragon Age: Inquisition. Het is in ieder geval duidelijk dat de nieuwe game in de franchise al even in ontwikkeling is. Zo was Alexis Kennedy, co-creator van de indie game Sunless Sea, in 2017 al bezig met segmenten voor het verhaal. Casey Hudson heeft tevens eerder aangegeven dat de ontwikkeling langzaam aan de gang is.

The Game Awards 2018 zijn in de nacht van 6 op 7 december om 02:30 uur te volgen via YouTube, Facebook, Mixer, Steam TV, PlayStation Network en Xbox Live.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  inb4 een aankondiging van Dragon Age: Rivals, een free-to-play mobiele kaskraker à la Clash Royale. Gegarandeerd succes.

 2.   
  Petor's avatar

  @Tom Kauwenberg: Tom ga je mond spoelen met zeep! Nieuwe DA incoming! Bizar-veel hype! Ik zit die nacht klaar!

 3.   
  Amaraldane's avatar

  Inb4 Dragon Age: the card game. Ik zou tbh echt verbaasd zijn als de volgende DA wordt aangekondigd.

 4.   
  OnOwned's avatar

  @Tom Kauwenberg: Mocht dit gebeuren dan sta ik met mijn fakkel en wasbenzine voor het kantoor van EA. Inquisition was zo bizar vet, dit mogen ze niet verneuken.