Kijken, kijken en kopen: de Steam Zomeruitverkoop is gestart

Nog een restje vakantiegeld over of is de alimentatie weer binnen? Je portemonnee krijgt het waarschijnlijk zwaar, want de Steam Zomeruitverkoop is gestart. Zomeruitverkoop, hu huuu!

Tussen 24 juni en 18 juli vindt de Steam Summer Sale plaats. Het ultieme moment om wat fijne titels met flinke korting te kopen. Je bent een dief van je eigen portemonnee… Je snapt hem wel.

Uiteraard zijn er weer duizenden titels afgeprijsd. Valheim heeft een bescheiden korting van 10%, maar er zijn veel scherpere aanbiedingen te vinden. Bijvoorbeeld 75% korting op Battlefield V of Batman Arkham Knight en 60 procent korting op The Outer Worlds. Er is zelfs een korting van 33 procent voor Cyberpunk 2077, al maakt dat de game natuurlijk niet ineens heel veel beter.

En wat te denken van de volgende kortingen:

Zitten er nog pareltjes tussen die je aan je collectie toe gaat voegen? Of heb je al mooie games gescoord die je deze zomer gaat spelen? Laat het weten in de reacties!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.