The Witcher 3 nog nooit zo populair geweest op Steam

Dat The Witcher 3 een populaire game was kort na de release in 2015 valt niet te ontkennen. Opvallend is wel dat de game vandaag de dag populairder is dan ooit. De game werd op Steam door bijna 100.000 spelers tegelijkertijd gespeeld.

In een screenshot is te zien dat er, om precies te zijn, 93835 spelers tegelijkertijd bezig waren met de game. Dit nieuws komt natuurlijk niet helemaal onverwacht, aangezien de Netflix-serie The Witcher kortgeleden is uitgebracht. Ook is The Witcher 3 momenteel flink afgeprijsd op Steam. Toch is het knap te noemen dat een game, vier jaar na release, nog steeds zo relevant is. The Witcher 3 staat op het moment van schrijven dan ook op de zevende plek van meest gespeelde games op Steam. Impressive!

De kans dat we ooit een vervolg gaan krijgen op de populaire game is vrij klein. In 2017 liet de ontwikkelaar nog weten geen vervolg te willen maken. Maar mogelijk dat het huidige succes hier verandering in brengt. Wel is duidelijk dat de serie in ieder geval een tweede seizoen krijgt.

 1.   
  dannyelske's avatar

  Ik ben er ook weer mee begonnen op ps4.
  Was er mee gestopt net voor naar Skellige te gaan.

 2.   
  Zorroberner's avatar

  Fantasy spreekt mij weinig aan, enige fantasy serie die ik echt gespeeld heb is Fable. Maar het blijft geweldig om te zien dat een echte Single
  Player game het zo goed doet. Weet nog dat de analytici op internet zeiden Single Player is dood. Blijft mooi om dan dit succes samen met de andere Single Player successen van de laatste jaren te zien.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  They sure tossed a coin to THIS Witcher. xD

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Ja, die voel ik ook wel. Heb meerdere malen geprobeerd in The Witcher 3 te komen, maar telkens na een paar uren moeten concluderen dat het ‘m gewoon niet wordt.

  Heb het eerste seizoen van de serie inmiddels afgekeken — ook niet perfect, maar soit — en nu kriebelt het toch weer om een nieuwe poging te wagen.

 5.   
  Bram_M99's avatar

  Ik moet zeggen het begon bij mij ook te tintellen om de game opnieuw te spelen of in ieder geval weer op te starten.