The Witcher 4 zal er nooit komen; game in hetzelfde universum wel mogelijk

Ontwikkelaar CD Projekt heeft geen intenties om nog een nieuwe game te maken rondom onze bekende Witcher Geralt. De uitbreiding Blood and Wine van The Witcher 3: Wild Hunt wordt dan ook echt gezien als het einde van de Witcher-serie. Toch schrijft men het hele universum nog niet af…

De ontwikkelaar acht de kans groot dat fans heel graag ooit nog een keer terugkeren naar de wereld van The Witcher. Dat zal dan sowieso niet met Geralt of Rivia zijn, maar op zijn minst met een geheel nieuwe insteek. Daarnaast bezit CD Projekt de rechten op The Witcher en het laatste deel is zeker een mooi succes geworden.

Voorlopig heeft de ontwikkelaar in elk geval zijn handen vol aan Cyberpunk 2077. Deze game moet naar verluidt nog veel groter worden dan de wereld van The Witcher 3. Toch laat de concrete inhoud en echte gameplay nog altijd op zich wachten. Medio 2015 werd nog gesproken over een release eind 2016, maar momenteel ligt de game meer op koers om pas in de loop van 2018 te verschijnen. De geruchten doen wel de ronde dat de ontwikkeling inmiddels dusdanig ver is, dat men spoedig de game uitgebreider wil gaan tonen aan de hele wereld. Hoe en wanneer, dat is momenteel nog een groot vraagteken. Misschien dat de traditionele Video Game Awards volgende maand een mooi moment zijn?

  1.   
    nielsiebro's avatar

    Mijn hart ligt wel echt bij CD project red

  2.   
    Jerry97's avatar

    Mij maakt het niet uit wat ze van plan zijn. Ik weet gewoon al dat het weer een topgame wordt.